Ugrás a tartalomra
Céget alapítana?
Vállaljuk az összes ügyintézést!


Érdekel
Bérszámfejtés
Figyeljük, hol tudna spórolni!


Érdekel
Könyvelés
Naprakész ismeretekkel


Érdekel

Gyakornok foglalkoztatása a Pygmy-Team Kft-nél

Kedvezményezett neve, címe:
PYGMY-TEAM Könyvelő és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság
4026 Debrecen, Bethlen utca 10-12. C.ép. 3. em.17.

Projekt címe: Gyakornok foglalkoztatása a Pygmy-Team Kft-nél
Szerződött támogatás összege: 2 895 186 Ft
A támogatás mértéke: 100 %

A projekt tartalma: A projekt célja 1 fő gyakornok foglalkoztatása, a pályakezdő vállalkozásunknál való első munkatapasztalat megszerzésének biztosítására. A Kft-nél való beilleszkedés és a munka koordinálását, felügyeletétét a kijelölt vállalati kapcsolattartó irányítja. A kötelezően előírt nyilvánosságot folyamatosan biztosítjuk.

Az új gyakornoki munkahely kialakításához eszközök és immateriális javak beszerzése szükséges. A könyvelő pozícióban 1 db Lenovo IdeaCentre 520 AIO-27 számítógép, 1 db Canon ImageRUNNER 1643i nyomtató (leszállítva és üzembe helyezve). A könyvelő program hálózatos verziójának egy éves hozzáférése és nyomon követési díja a projekt keretében kerül elszámolásra. A könyvelés mellett az ügyfelekkel történő kapcsolattartáshoz 1 db Apple Iphone 11 64GB beszerzését is megvalósítjuk.

A projekt hozzájárul a gyakornok szakmai gyakorlati ismereteinek növeléséhez, a megszerzett munkatapasztalattal javulnak munkaerő-piaci kilátásai és foglalkoztatása. Az ágazatban tapasztalható munkaerőhiány miatt a gyakornokkal hosszú távon számolunk. Az általunk foglalkoztatott gyakornok korszerű körülmények között szerez munkatapasztalatot, hozzáértő szakmai támogatás mellett sajátítja el a szakmai fogásokat.

A projekt tervezett befejezési dátuma: 2020.09.01.
A projekt azonosító száma: GINOP-5.2.4-19-2019-00067