Ugrás a tartalomra
Céget alapítana?
Vállaljuk az összes ügyintézést!


Érdekel
Bérszámfejtés
Figyeljük, hol tudna spórolni!


Érdekel
Könyvelés
Naprakész ismeretekkel


Érdekel

Szolgáltatásaink

Könyvelés

A könyvelési feladatokat sokféleképpen el lehet végezni, de igazán jól csak egyféleképpen. A könyvelés kötelező kimutatásosokon keresztül mutatja be a vállalkozás teljes egészét és annak sikerességét. Ennek a vezetésével a legtöbb cégvezető nem szeret foglalkozni, hiszen a rengeteg teendő között, és a számtalan jogszabályokban könnyű elveszni, ezért a fő tevékenységtől eltérően külön szakmai ismeretet kíván.

Az adózással kapcsolatos törvények folyamatosan változnak. A magyar jogrendszerben a törvények változása az európai átlag kétszerese és  emiatt a jogszabályok megismerése és követése igen összetett feladat. Cégünk naprakész ismereteivel nem kell aggódnia, hogy vállalkozása el fog veszni a szabályok, elvárások, és kötelezettségek sűrűjében.

Bérszámfejtés

A bér kényes kérdés. A pontos elszámolás, a bevallás a munkavállalónak, a munkáltatónak és a hatóságok felé is egyaránt fontos, hiszen az minden oldalon komoly elvárással és kötelezettséggel jár.

A bér és a bérhez kapcsolódó egyéb elszámolások komoly kihívást jelentenek még a szakemberek számára is. Nem egyszerű feladat a sok-sok szabály és járulék között eligazodni, követni a rengeteg változást, megtalálni a helyes megoldást. Persze, nem elég tudni, hogy mit, hogyan kell, a munkát el is kell végezni: mindent időben és pontosan adminisztrálni, elszámolni, jelenteni/bevallani.

Mi levesszük ezt a terhet a válláról és elvégezzük a munkát. Figyeljük a változásokat, és hogy hol tudna spórolni. Tájékoztatjuk is ezekről.

Mit tartalmaz a bér, TB és munkaügyi szolgáltatásunk?

Vállaljuk azon gazdasági társaságok és vállalkozók bérszámfejtését is bérmunkában, akik nem nálunk könyveltetnek. Az Önök által küldött adatok alapján elvégezzük a bérszámfejtéshez kapcsolódó feladatokat, vezetjük a munkaügyi nyilvántartást, nyomon követjük a különféle járulékokat, adókat, valamint előlegeket. Természetesen az adatszolgáltatási kötelezettségeknek is eleget teszünk, minden szükséges információt megküldünk a NAV-nak, a KSH-nak, illetve a nyugdíjbiztosítónak. Szerződés szerinti időpontban küldjük a bérjegyzékeket és a feladást a könyvelés felé, valamint a bérhez kapcsolódó járulékfizetési kötelezettségeket táblázatos formátumban. Vállaljuk az egyes ellátássokkal kapcsolatos igénylőlapok elkészítését és annak továbbítását a megfelelő szervekhez: CSED, GYED, GYES, Táppénz, GYÁP, stb.

Megbízóinknak ma már a modern technikai feltételeknek köszönhetően távmunkában tudjuk elvégezni a feladatokat. Önök a felesleges papír alapú nyilvántartás helyett korszerű webes felületen tudják a munkaidő nyilvántartást elkészíteni. Ezen a felületen az alábbi szolgáltatásokat lehet igénybe venni:

Ezek alapján mi már el tudjuk végezni a bérszámfejtést, ezáltal időt tudunk spórolni, mert nem kell irodánkba elhozni papír alapon is a dokumentumokat. Minden szerződő ügyfelünknek biztosítunk a weboldalunkon könyvelői ügyfélkaput, melyen keresztül elektronikusan tudjuk továbbítani a szükséges dokumentumokat és adatokat.

Cégalapítás

Cége későbbi sikerének érdekében érdemes előre tervezni. Az első lépés az ideális cégforma kiválasztása. Figyelembe vesszük tevékenységét, terveit és lehetőségeit, majd ezek alapján javaslatot teszünk a megfelelő formára. Könyvelőirodánk megad minden szükséges tájékoztatást lehetőségeivel kapcsolatban, hogy Ön felelősségteljes döntést hozhasson.

A cégforma kiválasztása kulcsfontosságú az adózási forma szempontjából. Vállalkozása optimális működéséhez elengedhetetlen, hogy a legkedvezőbb lehetőséget válassza.

Számolni kell a nyereségadóval, az általános forgalmi adóval, a társasági vagy személyi jövedelemadóval, az iparűzési adóval, valamint a várható bevétel mértékével. Szerencséjére kollégáink felkészültsége és tapasztalata már a cégalapítás előtt is rendelkezésére áll.

Cégalapításhoz megbízható ügyvédi kapcsolattal rendelkezünk, aki gazdasági jogban gyakorolja munkáját.

SZJA bevallás

Cégünk vállalja magánszemélyek személyi jövedelemadójának elkészítését.

Ügyfélkapu

Minden partnerünk weboldalunkon regisztrált ügyfélkapuval rendelkezik, melyen keresztül történik a kapcsolattartás és személyre szabott szolgáltatásokat is igénybe tudnak venni (dokumentum fel-, és letöltés, munkaszerződés minta elérése és kitöltése utáni azonnali nyomtatás, fizetendő adótáblák folyamatos nyomon követése). Minden ügyfélkapus mozgásról értesítő e-mail küldése.

Egyéb szolgáltatásaink partnereink felé

Partnereinknek nem kell programok után kutatokdi az intereneten és azon töprengeni, hogy fut-e a gépen vagy sem. Egységes webes felületen, operációs rendszertől függeltenül érhetik el következő szolgáltatásainkat:

PÉNZÁTJELENTÉS MODUL

Ezért nem kell a nyomtatványboltból vásárolt pénztárjelentést kézzel kitöltenie, valamit számolgatnia, mert ezeket ellenőrzött módon elvégzi a program. Korlátlan számú pénztárgépet tud kezelni. Használata nagyon egyszerű, nem igényel szaktudást. Önnek csak annyi dolga van, hogy a pénztárgép zárószalag és a banki terminál zárószalag alapján bemásolja az adatokat a megfelelő sorokba. A megfelelő dokumentumok alapján a visszáru rögzítésére is van lehetőség, valamint fel lehet vezetni a papír alapú utalvánnyal történt vásárlások értékét is. A papír alapú utlaványról értékbeni nyilvántartást is vezet a program. Ezek után a program kiszámolja a napi tényleges készpénz forgalmat, ezáltal ellenőrzihető, hogy a pénztárban is fellelhető-e ez az összeg. Az elkészített nyomtatvány kinyomtatható és ehhez hozzá kell tűzni az elkészítéséhez használt bizonylatokat.

HÁZIPÉNZTÁR MODUL

Partnereink itt kezelhetik házipénztárukat. Elkészíthetők és nyomtathatók a kiadási és bevételi pénztárbizonylatok. Egy cég egyszerre maximum 99 házipénztárat kezelhet egymástól függetlenül. Egyszerűen és könnyen kezelhető.

EGYSZERŰSÍTETT FOGLALKOZTATOTT MODUL

Ebben a modulban lehet nyilvántartani az egyszerűsített foglalkoztatottakat. E nyivántartásból négy egyszerű lépéssel elkészíthető a munkaszerződés és a jelenléti ív a jogszabályi előírásoknak megfelelően. A törzsből kiválasztom a dolgozót, megadom a munkavégézés helyét, munkábalépés kezdő dátumát és a folyamatosan ledolgozandó munkanapok számát. Minden dolgozónál figyeli az éves, havi és a heti maximum ledolgozható napok számát.

További szolgáltatásaink fejlesztés alatt.